ФЕРТ ГРЕДИ

naslovna1

По побарување на пазарот имавме причина да одиме чекор напред при што е донесена одлука  од основачите во 1997 година за отварање на погон за производство на ферт греди, што  донесе една новина и голем придонес во нашата работа.

Повеќе>

КАЉИ

naslovna2

Во нашето производсво ја почнавме работата со прозводство на каљи (елементи за шаловање) кои имаат намена за шаловање на сите бетонски елементи во градба. И исправувачницата на железо од  ø 5,5 до ø 14.

Повеќе>

ДИСТАНЦЕРИ

naslovna3

Дистанцерите се нов производ во градежништво , кои што  потекнуват од Италиа.
Сите градежни и трговски фирми со градежни материјали порано биле приморани да ги увезуваат од Италија.

Повеќе>

 

Денес ФИ-БАУ е реномирано и веќе познато на пазарот друштво за градежништво, кое има осум постојани вработени, Во 2010 година компанијата пушти во употреба нов погон, со капацитет од 15.000 парчиња дистенцери на ден.,

 

www.fibau.com.mk info@fibau.com.mk  Контакт »