Исправување на арматура

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Исправувачницата на железо е од Ø 5,5 до Ø 14. Додека димензиите на железо може да се направат и по нарачка  од 1м до 12м, во зависност од Вашите потреби.

www.fibau.com.mk info@fibau.com.mk  Контакт »